Robottikoulutus, -ohjelmointi ja muut robotiikan erikoisratkaisut Oulun talousalueella

KITEL Oy tarjoaa räätälöidyt automaatio- ja robotiikkaratkaisut vahvalla ammattitaidolla ja innovatiivisella otteella. Meiltä onnistuvat niin ohjelmointi, robottikoulutus kuin muutkin robotiikan erikoisratkaisut. Emme myy valmiita tuotteita, vaan rakennamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kokonaisuuden vastaamaan parhaiten heidän tarpeitaan. Meiltä saat täydelliset kokonaisratkaisut yrityksesi tarpeisiin sovitettuna Oulun seutukunnalla, mukaan lukien Tornio, Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Pudasjärvi, Tyrnävä ja Utajärvi. Tähtäämme vahvasti tulevaisuuteen ja meillä on kehitteillä myös omia keksintöjä alaan liittyen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä – ja muista, voimme tarjota täysin räätälöidyt palvelut!

HMI-käyttöliittymä

Toteutamme HMI-liittymän suunnittelun ja ohjelmoinnin. Esimerkiksi kosketusnäyttölaite, jolla ohjataan konetta.

3D-robottiohjelmointi

Mitsubishi-käsivarsiteollisuusrobotin avulla pystytään toteuttamaan robotinohjauksia 3D-maailmassa (esim. vaikeita pintoja kuten linssi, jota haluttaisiin hioa).

Robottikoulutus

Järjestämme käyttö- ja ohjelmointikoulutusta robotin hankkineille asiakkaillemme. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmius tehdä jonkinlaista ohjelmointia jo suoraan. Robottikoulutus räätälöidään aina asiakkaan koulutus- tai osaamistason mukaan.

Lisäksi tarjoamme osaamistamme seuraavilla osa-alueilla:

  • Langattomat ohjaukset tai etäohjaukset (optimaalinen esim. vaarallisten esineiden liikutteluun, jossa huomioitava henkilöturvallisuus)
  • 3D-mekaniikkasuunnittelu 
  • Uusien koneiden suunnittelu tai vanhojen modernisointi
  • Tuotekehitys ja tutkimus
  • Kunnossapito (teollisuus)
  • Konenäkötuotteet
  • Robotisointi

Rakentamamme koneet ja laitteet voivat olla Servo-ohjattavia (sopivat tarkkaan ja nopeaan ajoon) tai taajuusmuuttajalla, hydrauliikalla tai pneumatiikalla toteutettavia.

Ota yhteyttä kokeneeseen ja luotettavaan ammattilaiseen

KITEL Oy on automaatio- ja robotiikkaratkaisujen luotettava ammattilainen. Palveluihimme kuuluvat muun muassa robottikouluts ja -ohjelmointi. Yrityksemme on perustettu vuonna 2005, ja kokemusta alalta löytyy jo yli kaksi vuosikymmentä. Ota yhteyttä,  niin suunnitellaan sinun yritykseesi parhaimmat kokonaisratkaisut!

automatiikka

robotiikka

Kiinnostuitko palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kysyä lisää, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi sekä vapaamuotoinen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!