Services

Robotiikkakoulutus, robotiikkaohjelmointi ja muut robotiikan erikoisratkaisut

Me olemme robotiikkaan ja automaatioon erikoistunut yritys ja tarjoamme monipuolisesti erilaisia robotiikka- ja automaatioratkaisuja koko suomen ja euroopan alueella, sekä Englannissa. Me emme myy valmiita tuotteita, vaan räätälöimme tuotteet juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tuoteratkaisuja ei voisi muokata myöhemmin uusiin tarkoituksiin. Saat meiltä täydellisen kokonaisratkaisun yrityksesi tarpeisiin sovellettuna. takaamme hyvän laadun ja pitkäkestoisen käyttöiän.

 

PLC logic, PLC logiikkaLogiikkaohjelmointi / PLC-ohjelmointi

Automatisoimme hyvinkin vaativia kokonaisuuksia nopea ja tarkka tempoisessa ympäristössä. PLC-logiikkana käytetään pääsääntöisesti idec ja mitsubishi logiikkoja. Käytämme yleisesti tunnettuja ja toimivaksi todettuja rajapintoja (esim. modbus tcp). Käyttämämme logiikat ovat pitkäikäisiä ja luotettavia. Logiikat eivät vanhene nopeasti, vaan niiden toiminta jatkuu vakaana pitkään ilma ohjelmapäivityksiä.

PLC:llä voidaan ohjata hydraalikkaa, pneumatiikka laitteita, servomoottoriympäristöjä, taajuusmuuttajaympäristöjä, sekä näiden yhdistelmiä.

 

Robotiikkakoulutus yrityksille ja oppilaitoksille

Tarjoamme robotiikkakoulutusta oppilaitoksille, sekä yrityksille jotka haluavat opetella mitsubishi robotin käyttöä ja ohjelmointia ammattilaisen opastamana. Koulutuksessa ei tarvita aijempaa robotiikkaohjelmointi taustaa ja räätälöimme koulutuksen osallistujien osaamistason mukaan. Robotiikkakoulutus tulee sisältämään robotin käytännönläheisen ohjelmoinnin- ja laitteen hallinnan. Koulutuksen jälkeen sinulla tulee olemaan valmius ohjelmoida- ja käyttää robottia turvallisesti.

HMI-käyttöliittymä, HMI-userinterfaceHMI-käyttöliittymä - Koneen ja ihmisen välinen kommunikointi

Tarjoamme HMI-käyttöliittymän suunnittelua, joissa otamme huomioon käyttäjäystävällisyyden asiakkaan toiveiden mukaisesti. HMI-käyttöliittymä toteutetaan IX kehitysympäristöllä. HMI-käyttöliittymä tulee mahdollistamaan laitteen etäohjauksen, sekä fyysisiä nappeja ei enää tarvita. HMI-käyttöliittymä voidaan mukauttaa muidenkin merkkien laitteet keskustelemaan mm. mitsubishin   laitteistojen kanssa.

3D-Robotiikkaohjelmointi mitsubishi roboteille

Teemme robottiohjelmointia mitsubishi roboteille. Ohjelmoimme mitsubishi robotteja vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella. Ohjelmoimme robotteja Melfa Basic kielellä ja ohjelmointiin ja koodin testaamiseen käytämme RT Toolbox 2 ja RT Toolbox 3 ohjelmistoa, jonka avulla voidaan testata 3D maailmassa miten robotti tulee käyttäytymään oikeassa elämässä. Tämän avulla säätetään aikaa sekä tehdään roboteista turvalliset ja koodeista luotettavia, sekä loppuun asti mietittyjä.

 

Muita tarjoamiamme palveluita

 

 • Langattomat ohjaukset tai etäohjaukset (optimaalinen esim. vaarallisten esineiden liikutteluun, jossa huomioitava henkilöturvallisuus)
 • 3D-mekaniikkasuunnittelu 
 • Uusien koneiden suunnittelu tai vanhojen modernisointi
 • Tuotekehitys ja tutkimus
 • Teollisuuden laitteiden kunnossapito
 • Konenäkötuotteet
 • Robotisointi
 • KPA-laitosten automatisointia
 • 3D-cad suunnittelu
 • PLC-ohjelmointi
 • HMI-käyttöliittymän suunnittelu ja ohjelmointi 

Heräsikö kiinnostus? Ota meihin yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 40 507 0134 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kauko.turpeinen(at)kitel.fi